Permanente make-up in Haarlem - VeAn Tattoo
Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Permanente make-up in Haarlem

Elke vrouw weet dat een aantrekkelijk uiterlijk het resultaat is van voortdurende verzorging, grote financiële uitgaven en veel inspanning.

Om er mooi uit te zien, brengen de dames dagelijks enkele uren voor de spiegel door. De moderne omstandigheden dicteren hun eigen regels. Om succesvol te zijn, moeten vrouwen een carrière opbouwen, huishoudelijke taken op zich nemen en hun favoriete hobby's niet vergeten. Tijd is een onschatbare bron die kan worden bespaard door permanente make-up in Haarlem te laten aanbrengen bij "VeAn" studio.

Door gebruik te maken van deze dienst, hoeft u niet elke dag uw lippen en wenkbrauwen en eyeliner bij te werken en uw jukbeenderen te uitdrukken. U krijgt extra tijd voor een ochtenddutje en een verfrissende kop koffie. Samen met deze privileges krijgt u een uitgeruste, verfriste uitstraling en een uitstekende stemming. Permanente make-up - is een perfecte belijning en vorm die niet uitloopt, duidelijk en expressief blijft in elke situatie. Perfecte schoonheid wordt bereikt zonder enige moeite!

Permanente make-up in Haarlem
Permanente make-up in Haarlem
Permanente make-up in Haarlem

Onze diensten

Bij de keten "VeAn" salon kunt u permanente make-up in Haarlem laten uitvoeren en het dragen van make-up voor 1 tot 3 jaar volledig vergeten.

Tijdsbesparing is niet het enige voordeel van de oplossing. De andere pluspunten zijn een vlekkeloze, verzorgde uiterlijk en verminderde kosten voor de make-up. U hoeft niet langer geld uit te geven aan eyeliner, potloden, lippenstift, blush en schaduw. Kwalitatieve make-up van bekende merken is kostbaar. Met een eenvoudige berekening kunt u nagaan hoeveel geld u kunt besparen door permanente make-up in Haarlem bij onze salon te laten uitvoeren. De keuze van een goede salon en de meester is essentieel. Alleen een ervaren specialist die beschikt over een artistieke smaak en een verfijnde vaardigheid in het aanbrengen van pigmenten kan een esthetisch resultaat garanderen.

Permanente make-up in Haarlem
Permanente make-up in Haarlem

Onze diensten:

 1. Wenkbrauwen tatoeage.
  1. Creatie van perfecte, duidelijke contouren, wegwerken van asymmetrie, bereiken van het effect van dikke, bijgekleurde wenkbrauwen door het opvullen van de zones tussen de haartjes.
 2. Lippen tatoeage.
  1. Creatie van een verleidelijke vorm, het bereiken van een verkleinend of volumineus effect. Duidelijke en expressieve contouren.
 3. Oogleden tatoeage.
  1. Effect van de grote, wijd geopende ogen. Het opvullen van de zones tussen de wimpers zorgt voor een naturel, levendig resultaat. Het aanbrengen van eyeliners maakt de ogen helder. Dergelijke make-up ziet er elegant en opvallend uit. De blik wordt expressief en fascinerend.
 4. Jukbeenderen tatoeage en gezichtsovaal.
  1. Wordt uitgevoerd voor het corrigeren van de vorm en het bereiken van een visueel liftend effect.


Tijdens de procedure inspuit de meester het pigment tot een diepte van 0,3-0,7 mm (afhankelijk van de zone van het aanbrengen van de tatoeage). Indien u de permanente make-up in Haarlem bij VeAn salon laat uitvoeren, ervaart u geen ongemakken of pijn. Alle behandelingen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Vertrouw op de ervaren specialisten om veiligheid van gezondheid te waarborgen. Naleving van de sanitaire normen is een belangrijk aspect van het werk van onze meesters.

Permanente make-up in Haarlem

Pluspunten van tatoeage

De minimaal traumatische procedure leidt niet tot beschadiging van de huid, hetgeen zorgt voor een kortere genezingsperiode en weefselherstel.

Permanente make-up ziet er perfect uit na een zware dag of wanneer u wakker wordt. De tatoeage loopt niet uit als u gaat zwemmen in het zwembad, een hygiënisch bad neemt of een douche. Eyeliner zal niet uitlopen bij tranen van verdriet of vreugde. Indien u besluit om permanente make-up in Haarlem te laten uitvoeren, wordt het leven gemakkelijker en comfortabeler. U hoeft geen make-up meer aan te brengen en af te wassen voor het slapen gaan. Andere pluspunten:

 • De mogelijkheid om littekens, post-acne sporen en vasculaire spinnen te camoufleren.
 • Creatie van de perfecte contouren van gezichtsdelen.
 • Correctie van de vorm en grootte van gezichtselementen.
 • Vorming van een duidelijk ovaal met expressieve contouren.Met tatoeage kunt u een hypnotiserend blikeffect bereiken. Lippen en wenkbrauwen worden scherp gedefinieerd en gelijkmatig bijgekleurd.

Permanente make-up in Haarlem
Permanente make-up in Haarlem
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.