Tattoo in Haarlem | Ervaren meesters - VeAn Tattoo
Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Tattoo in Haarlem

De lichaamskunst zijn aantrekkelijk door een ongewone, opvallende uitstraling.

Veel tatoeages dragen een verborgen of uitgesproken betekenis, waardoor deze van bijzondere waarde zijn voor de drager. Symbolisme combineert het gebruik van mysterieuze beelden, het streven naar ingetogenheid en een esthetische vorm. Alleen ervaren meesters zijn in staat de componenten harmonieus te combineren tot een uniek imago.

Om een exclusieve tattoo in Haarlem te laten zetten, neem contact op met "VeAn" studio. Bij ons werken meesters, die een passie hebben voor hun werk. Onze specialisten hebben een creatieve instelling, maken gebruik van geavanceerde technologie en hun eigen technieken. Het resultaat van het werk zal uw verwachtingen overtreffen. Dit is gemakkelijk te controleren - kom en versier het lichaam met unieke en mooie ontwerpen. Welke kwaliteiten bezit een goede tatoeëerder:

Tattoo in Haarlem
Tattoo in Haarlem
Tattoo in Haarlem
 • Ontwikkelde waarneming van schoonheid en verfijnde smaak in de kunst.
 • Geraffineerde vaardigheden en bewegingscoördinatie.
 • Het streven om esthetische werken te creëren waarin het schone een fysieke vorm aanneemt.Een van de belangrijkste vereisten voor lichaamskunst - is de combinatie met de anatomische structuren van het lichaam. Een getalenteerde tatoeëerder zet beelden die letterlijk tot leven komen bij het bewegen van de ledematen, de romp, het hoofd of de nek. De optimale plek voor het ontwerp wordt geselecteerd rekening houdend met de vorm, grootte en kleurstelling van de schets. De doelstelling van de professional is een esthetisch resultaat dat de klant en de mensen in zijn omgeving zal plezieren.

Tattoo in Haarlem
Tattoo in Haarlem

Populaire stijlen

Er bestaan ongeveer 50 basis stijlen, waaruit voortdurend nieuwe stromingen en richtingen worden gecreëerd.

De meesters van de keten van "VeAn" salons werken in verschillende stijlen, waardoor onze klanten gegarandeerd onbeperkte mogelijkheden hebben bij de keuze van een schets. Om een unieke tattoo in Haarlem te laten zetten, kom naar onze studio en vertel ons over uw wensen. Een gratis consult is mogelijk via de telefoon of persoonlijk. Informatie over de populaire stijlen kan u helpen bij de keuze van een schets:

 1. Gotiek.
  1. De stijl wordt gekenmerkt door beelden met hoekige, puntige contouren. Tatoeages in de vorm van mensen, dieren, symbolen, kruizen en mythische personages worden in het zwart uitgevoerd.
 2. Chicano.
  1. De stijl wordt gekenmerkt door een toewijding aan brute thema's. Vaak vormen schedels, wapens en vertegenwoordigers van de fauna de basis van het beeld. De afbeeldingen, uitgevoerd in een donkere kleur, zien er maximaal realistisch uit.
 3. Minimalisme.
  1. Een bijzonderheid van deze stijl is eenvoudige vorm en diepgaande inhoud.
 4. Blackwork.
  1. Een belangrijke nuance - dichte opvulling van de tekening met pigment.
 5. Realisme.
  1. De belangrijkste kenmerken zijn de filigrane uitwerking van details, schaduwen en lichtpunten. Met als resultaat een enorm beeld, dat eruit ziet als een foto.
 6. Neo-Traditional.
  1. Kenmerken zijn een dichte aanbrenging van pigment en een rijk kleurenpalet. Als gevolg daarvan zijn de beelden expressief en kleurrijk.
 7. Grafiek.
  1. Een afbeelding wordt gecreëerd op basis van patronen en ornamenten. In een grootschalige compositie worden afzonderlijke elementen - figuren van mensen en dieren, planten en voorwerpen - gecombineerd en met elkaar verweven op een juweelachtige wijze.


De specialisten van "VeAn" studio staan klaar om het werk in elke stijl richting uit te voeren. De keuze is aan u. U kunt echter altijd rekenen op professioneel advies

Tattoo in Haarlem

Bij "VeAn" studio
werken professionals

Door onze studio te bezoeken kunt u een tattoo in Haarlem laten zetten die uw lichaam versiert en u veel positieve emoties bezorgt.

Onze meesters zijn regelmatig te gast op festivals en profiel wedstrijden, waardoor wij onze klanten de recentste oplossingen kunnen bieden op het gebied van schetsen, technologieën en materialen. Onze pluspunten:

 • Maximale veiligheid (wij werken in wegwerphandschoenen, gebruiken wegwerp of geautoclaveerde instrumenten en desinfecteren de werkoppervlakken).
 • Individuele benadering (wij ontdekken wat u daadwerkelijk wilt en laten uw droom realiseren).
 • Gratis consultaties.Profiteer van kortingen tot 50% door deel te nemen aan de regelmatig gehouden promoties en loterijen van de salon

Tattoo in Haarlem
Tattoo in Haarlem
СONTACTEER ONS

Wij gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of content te tonen en ons verkeer te analyseren. Door op 'Accepteren' te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.