Haarlem
Gierstraat 20
Mon-Sun 11:00 20:00
WAAROM WIJ BETER ZIJN DAN ANDEREN?
5 promotie aanbiedingen
van VeAn Tattoo!
Ontvang je korting!
Onze meesters
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Anastasiia Gaiur

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Sergiy Turitsyn

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem Certified Member of the Tattoo Association

Yana Filipovska

Beoordeling: 5 (20)
avatar
Haarlem

Celina van der Kamp

Beoordeling: 5 (20)
СONTACTEER ONS

Laser tattoo verwijdering in Haarlem

De tattoo cultuur is overal ter wereld populair.

De meeste mensen beperken zich tot 1-2 lichaamskunstwerken, terwijl anderen liever grote delen van de huid versieren. Soms ontstaat een tattoo op het lichaam als gevolg van een kortstondige emotie. Mensen laten zich tatoeëren ter ere van een geliefde of om een belangrijke gebeurtenis voor altijd te herinneren. Naarmate de tijd verstrijkt, prioriteiten, houdingen en partners veranderen, ontstaat de behoefte om gebruik te maken van laser tattoo verwijdering in Haarlem.

Tatoeages die meer dan 5 jaar oud zijn, verliezen vaak hun duidelijke contouren en vorm en worden dof en vaag. Soms kan een correctie van het lichaamsontwerp de situatie verhelpen. Echter, in sommige gevallen is het noodzakelijk de tatoeage te verwijderen.

Laser tattoo verwijdering in Haarlem
Laser tattoo verwijdering in Haarlem
Laser tattoo verwijdering in Haarlem

Veel voorkomende redenen
voor verwijdering van tattoo

 • Vervorming van de afbeelding, die meestal verband houdt met leeftijdsgebonden veranderingen die zich voordoen in de huid. Het verlies aan elasticiteit en stevigheid leidt tot uitrekking van de huid. Als resultaat daarvan verandert de lichaamsontwerp de oorspronkelijke vorm. Vervorming kan ontstaan door aanzienlijk gewichtsverlies of gewichtstoename.
 • De uitgevoerde afbeelding bevalt de eigenaar niet. Ontevredenheid omtrent het resultaat wordt vaak veroorzaakt doordat men zich tot een amateur meester wendt. Wanneer de tatoeage er disharmonisch en niet esthetisch uitziet, wordt het eerder een gebrek in het uiterlijk dan een versiering.
 • Verwonding in het gedeelte van afbeelding met beschadiging van zijn details.
 • Verandering van zienswijze en levensprincipes.
 • Een strikte dresscode op kantoor.
 • Negatieve perceptie van de tatoeage door naasten.
Laser tattoo verwijdering in Haarlem
Laser tattoo verwijdering in Haarlem

Hoe wordt de procedure uitgevoerd

Indien u een laser tattoo verwijdering in Haarlem nodig heeft, neem dan contact op met "VeAn" salon.

Onze meesters maken gebruik van de modernste apparatuur, waardoor de procedure veilig is. De nieuwste generatie laserapparatuur, vervaardigd door vooraanstaande fabrikanten, heeft een minimaal traumatisch effect op de huid. De technologie omvat de vernietiging van pigment door intensieve lichtbestraling. De meester selecteert de golflengte afhankelijk van het soort en de kleur van het pigment. Gele, rode en groene pigmenten zijn moeilijker te verwijderen. Zwarte en donkerblauwe tatoeages zijn gemakkelijker te verwijderen.

Laser tattoo verwijdering in Haarlem wordt uitgevoerd in verschillende etappes. Het aantal sessies is afhankelijk van de volgende factoren:

 • De diepte van het ingebrachte pigment. Hoe dieper het pigment is, des temeer tijd er nodig is om van de lichaamsontwerp te ontdoen.
 • Huidskleur. Een tatoeage op een lichte huid verdwijnt onder invloed van lichtstraling sneller in vergelijking met afbeeldingen uitgevoerd op de donkere huid.
 • Grootte van de afbeelding. Hoe groter de omvang van de tattoo, hoe meer sessies nodig zijn om deze te verwijderen. De meester zal tijdens één sessie een klein fragment verwerken om de belasting van het lichaam te verminderen.
 • Leeftijd van de tattoo. Hoe ouder het ontwerp, hoe sneller het pigment wordt afgebroken.
 • Plaats van de afbeelding op het lichaam. Tatoeages die zich bevinden op plekken met een intensieve doorbloeding - de schouder en romp - worden sneller verwijderd. Het verwijderen van afbeeldingen op de benen kost meer tijd.
 • Individuele kenmerken van het lichaam.Onder invloed van het laserstraling wordt het pigment omgevormd tot kleine deeltjes, die samen met de lymfe via de lymfevaten uit het lichaam worden verwijderd. Om volledig van het lichaamsontwerp te ontdoen, wordt laser tattoo verwijdering in Haarlem 2-6 keer uitgevoerd. Het interval tussen de sessies bedraagt 1-1,5 maand. Na elke behandeling wordt de tatoeage lichter.

Laser tattoo verwijdering in Haarlem

Contra-indicaties en
bijzonderheden van verzorging

Het gedeelte dat wordt blootgesteld aan het laserlicht dient te worden beschermd tegen vocht.

Het is niet toegestaan om gedurende 2-3 weken na de sessie te zonnebaden, een zwembad of sauna te bezoeken. Het is noodzakelijk om de zone te behandelen met speciale oplossingen en zalven met antiseptische, wondgenezende en regenererende werking. U kunt deze middelen aanschaffen in de keten van "VeAn" salons. Een meester zal de optimale preparaten selecteren en u vertellen hoe deze moeten worden gebruikt. Contra-indicaties:

 • Huiduitslag op de plek van de vermoedelijke blootstelling.
 • Traumatische verwonding van de huid.
 • Infectieziekten.
Laser tattoo verwijdering in Haarlem
Laser tattoo verwijdering in Haarlem
"VeAn" salon: redenen om
contact met ons op te nemen

Wanneer u een laser tattoo verwijdering in Haarlem bij VeAn salon laat uitvoeren, wordt u gegarandeerd van maximale veiligheid en pijnloosheid tijdens de procedure.

Onze meesters houden zich strikt aan de sanitaire voorschriften teneinde infectie te voorkomen. Om pijn en ongemak te voorkomen wordt plaatselijke verdoving toegediend. Onze voordelen:

 • Individuele benadering.
 • Promoties en kortingen tot 50%.
 • Gratis consulten.Voor meer informatie over de procedure kunt u telefonisch of persoonlijk contact opnemen. Indien u de ongewenste tatoeage bij ons laat verwijderen, kunt u op de gewenste resultaten rekenen.

СONTACTEER ONS